Vi har haft ett underbart väder nu det senaste, känns så skönt att plocka fram solglasögonen och skinnjackan! Det blir nog sommar i år igen ändå! 🙂

Och tiden går super fort vilket får en att tänka på att sommaren snart är här och strand-säsongen likaså… vilket får oss att komma in på följande ämne bland annat…

Celluliter är något som upplevs mindre snyggt och väldigt envisa. Det spelar inte så stor roll hur stor eller liten man är utan celluliter kan man endå ha. Det är olika faktorer som spelar in när det kommer till celluliter genetiskt, cirkulation och så vidare… På oss kvinnor så syns celluliterna mycket tydligare än på män och det har med att vår hud är tunnare bland annat.

Vad kan man göra åt celluliter? här är några tips…:

  • Torrborsta eller scrubba området dagligen för att främst få igång cirkulationen.
  • Tänk på kosten
  • Motion, motion & motion!
  • Mycket vatten, det hjälper lymfan att bli av med slagget, med andra ord så sköljer vatten kroppen inifrån! 
  • Och sist men inte minst! AWT! ”Madonna’s behandling”, Du får ett Super resultat och snabbt går det! Enheten jobbar med akustiska vågor och ”förstör” de utvidgade fettcellerna som skapar dessa ”gropar/bulor” under huden, Resutlatet blir en fastare och smidigare hud men bäst av allt celluliterna minskar markant.
Kolla in denna Länken ! 
Denna behandling Erbjuder vi självklart , För mer information läs på vår Hemsida eller kontakta oss på 031-250 260 eller info@lifelong.se.
Ha en fortsatt härlig dag!
Life Long Clinic