Jul-tider en mysig tid på året med en del mys och festligheter i kalendern…

Det är även en tid då det blir lite kyligare och torrare luft ute som sätter sina spår i vår hy. Därför är det extra viktigt med fukt och näring till vår torra och känsliga vinterhy!

Se till att hudvårdsprodukterna är anpassade till din hy just nu och att gärna applicera ansiktsmask en extra gång under veckan för att hålla huden återfuktad och smidig.

När det kommer till behandlingar så rekommenderar vi kombinationen AHA och Madonnabehandlingen eller Mesoterapibehandling för att boosta huden med näring och hålla huden lystrig,smidig och fräsch.

Kombinationen AHA- och Madonnabehandling. AHA-pensling gör så att den torra och glåmiga ytan avlägsnas samtidigt som huden tvingas producera nya fräscha hudceller, binder till sig fukt och gör huden spänstigare och klarare. Madonnabehandlingen i sin tur boostar huden med en hög dos fukt, näring, antioxidanter och vitaminer. Det resulterar i en lugn återfuktad hud och klarhet. Torrhets linjer reduceras och huden får en fräsch lyster och smidighet.

Mesoterapibehandling. Denna behandling förbättrar hudens kondition och tillför fukt,antioxidanter och vitaminer djupt ner i hudens 3 hudlager. Behandlingen boostar huden ordentligt tackvare en generös vitamin cocktail och gör huden märkbart reducerad av rynkor och linjer, samt ”plumpad”. Denna effektiva Anti-aging behandling rekommenderar vi till alla som vill jobba mer på djupet och uppnå en ordentligt boostad  hud.

Vid bokning:  Rekommenderar vi att ha framförhållning och boka i godtid för att få en tid som passar då det är många som vill vara extra fräscha inför månadens alla events och festligheter. Alla behandlingar går att boka via hemsidan eller genom att maila oss på info@lifelong.se. Det går även bra att ringa på 031-250 260.

Hashtags

 

Facetreatment

 

 

 

 

 

 

Följ oss för att ta del av nyheter, tips och kampanjer.

instagram

facebook logo

Life Long Clinic