Efter lite research så verkar det som Oxygenbehandling är en ny favorit bland kändisar inte minst madonna! Självklart kändes det som en maskin för oss och nu kan vi erbjuda denna dunder behandling!

Behandlingen ger en omedelbar booster och fräschör till huden och passar alla hudtyper! Behandlingen kallas även för ”madonnabehandlingen” eftersom hon själv har fyra maskiner, en i varje hem och en med sig när hon reser. Hon använder den som en fast del i sitt hudvårdsprogram och före alla konserter och viktiga events.

Utan nålar och ingen smärta!Behandling går ut på med hjälp av högt tryck tillföra huden ca 98% rent Oxygen och Intraceuticals Rejuvination Serum som innhåller hög dos av Hyaluron syra hudens bästa fuktbindare och massa antioxidanter. Resultatet blir slätare och fastare hud, reducering av linjer och fräsch lyster!

Huden får högdos av näring och fukt, cellförnyelsen stimuleras och cirkulationen ökar! För optimalt resultat rekommenderas en kur på 6gånger.

Behandlingen har vart med i många program där det pratats om dess goda egenskaper. Här är ett par klipp från youtube där man pratar om Behandlingen, O2 intraceuticals.

To the team of O2 Intraceuticals I love the treatments and so does my face!” -Madonna

 

Life Long Clinic