Duo-kampanj inför alla hjärtans dag, 995:-p-p.

Alla hjärtans dag,en dag att stanna upp och anstränga sig lite extra för sina kära. Ge sina kära lite extra kärlek och uppvaktning.♥

Kärlekens dag är en dag för alla kära, för alla du håller kär. En dag för att visa extra kärlek till kärleken, mamma, syster, vännen, pappa etc… en dag för alla som du håller nära hjärtat!

Överraska älsklingen eller någon annan du håller kär med en upplevelse för er båda! Umgås ihop och bli ompysslade med vår alla hjärtans dag kampanj, duo-behandling för 995:-p.p. Du kan även köpa duo-behandlingen som presentkort och utnyttja det längre fram. En 2 timmars behandling där vi pysslar om er från topp till tå. Duo-behandlingen innebär en ansiktsbehandling och organic tahiti spa, behandlingen för kropp och själ.Byte efter halva tiden och uppfriskande dryck emellan,Alla hjärtans dag kampanj 995:-pp, gäller tom 28/2-2014.
I duo-behandlingen:

  • En ansiktsbehandling där huden får en djuprengöring,peeling,ansiktsmassage,närande mask och avslutas med serum,créme och ögoncréme.
  • Organic tahiti spa är en behandling för kropp och själ med organiska essentiella oljor som är välgörande för kropp,hud och sinnen.

Vi erbjuder även 20% rabatt* vid köp av presentkort för de som vill unna sin kära lite ompyssling och egentid, för vem behöver inte lite egentid och ompyssling?

Med våra Presentkort kan man få vara med och välja ut en behandling eller ge bort en valfri summa.

 

 

 

Sharing is caring ♥

 

We believe if you give some love, you will receive love

*20% rabatten gäller endast vid köp av presentkort på behandling,gäller ej på duo-behandling. Går ej att kombinera med andra erbjudanden.
Life Long Clinic