LPG Technic care line

LPG har lanserat sin nya skönhetsserie inspirerad av Endermologie.

Hos oss hittar du både produkterna och behandling.

Reducerar rynkor och föryngrar huden

Den exklusiva serien har en hög koncentration av effektiva och aktiva ingredienser.
Produkterna är framtagna vetenskapligt för att naturligt återaktivera dina biologiska processer som motverkar åldrandet av cellerna i din hud. Fyra unika ansiktskrämer som motverkar hudcellernas åldrande och stramar upp huden. Den exklusiva formulan har en hög koncentration av effektiva aktiva ingredienser som Oxylastil, peptider och Algisium C som alla är kända för sin förmåga att stimulera hudens förmåga att tillgodogöra sig fukt och behålla sin naturliga spänstighet samt Tensine som reparerar och stärker huden och koffein & Escine som aktiverar det lymfatiska flödet och tar bort toxiner och slaggprodukter.

I hudvårdsserien ingår

  • Cellular Defense Cream & Pro-Collagen Firming Cream som bekämpar angrepp från fria radikaler och yttre påverkan som föroreningar och UV strålning. Produkterna reducerar rynkor och fina linjer samt stimulerar produktionen av kollagen och hjälper huden att behålla sin elasticitet.
  • Total Eye Care tar bort mörka ringar och påsighet runt ögonen orsakade av toxiner och försämrad mikrocirkulation.
  • Deep Wrinkle Filler Serum har en lyftande effekt och bildar en elastisk film som reducerar rynkor och ger ett synbart resultat med en gång.

I hudvårdserien ingår det även fyra produkter för kroppen som effektivt bekämpar celluliter och envisa fettdepåer.

  • Adipose Cellulite Release Cream som stimulerar fettceller att frigöra fettsyra och omvandlas till energi.
  •  Aqueous Cellulite Detox Serum ett högkoncentrerat serum som reaktiverar det lymfatiska flödet för att minska uppkomsten av celluliter på grund av lagrad vätska.
  • Body Contouring Firming Fluid som stärker huden och motverkar bristningar samt framhäver kroppens konturer.
  • Inch Ioss Cream som stimulerar lipolysen och motverkar uppkomsten av nya fettdepåer. Innehåller A.H.A som stimulerar cellförnyelse.

Exklusivt hos oss, Kollagen masken är en produkt exklusivt som används efter en liftmassage och även går att kombineras i samband med våran ansiktsbehandling, Face treatment Lyx. Kollagen masken ger ett fantastiskt resultat. Innerhåller hyalyronic acid och kollagen, inga parabener.

Kombinera Technic Care Serien med lift och lipomassage behandlingen för att få ett optimalt resultat.

Hudvårdsserien är med i månadens Cosmopolitan!

 

 

 

 

Life Long Clinic