Nu kör vi igång vår sommar kampanj med AWT

Vi erbjuder 30% rabatt vid köp av kur eller 20% rabatt per behandling med AWT.

Effektiv behandling med snabba resultat inför semestern. Cellulitbehandling med AWT är Nummer 1 i marknaden när det kommer till effektiv cellulitbehandling för ett slätare,jämnare och fastare cellulitdrabbat område. Vi erbjuder gratis konsultation vid intresse av AWT-behandling.

Celluliter är något som upplevs mindre snyggt och väldigt envisa. Det spelar inte så stor roll hur stor eller liten man är utan celluliter kan man endå ha. Orsaken till celluliter är minskad blodcirkulation i ett visst område, medför att fettcellerna klumpar sig under huden. Groparna uppkommer till stor del på höfter och lår, men kan även framträda på mage och armar.

En cellulitbehandling med AWT – Acoustic Wave Treatment – går ut på att utsätta det berörda kroppsområdet för akustiska ljudvågor. Ljudvågorna bryter i sin tur ner fettcellerna vilket leder till en ökad blodcirkulation, lokal nedbrytning av fettdepåer och slätare hud på det behandlade området. Metoden upptäcktes när läkare med hjälp av chockvågor behandlade skador på elitidrottare. Bieffekten var nämligen att celluliterna minskade. Denna upptäckt har bidragit till dagens revolutionerande AWT-behandlingar. Läs mer eller boka här.

Kampanjen gäller fram t.om 14/7-2015

Body

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss för att ta del av våra updates!

instagramFB

Life Long Clinic