Red Carpet Treatment

En riktig ”askungebehandling”!


Perfekta behandlingen att boka inför speciella festen,event eller när man känner att huden är livlös och behöver en kick så att du får en perfekt hy med strålande lyster

Vår Röda mattan behandling är en kombinationsbehandling med AHA-pensling och Intraceuticals oxygenbehandling, mer känd som ”Madonna-behandlingen”. Behandlingskombinationen piggar upp trött hud, reducerar torrhetslinjer,orenheter, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster. AHA-penslingen har en renande effekt med ”sopar” även bort den torra ytan av döda hudceller samtidigt som den stärker huden,binder till sig fukt och tvingar nya fräscha celler att produceras. Madonnabehandling i sin tur mättar huden med en hög dos fukt och en cocktail av antioxidanter & vitaminer för att ge huden en rejäl lyster-boost och även lugna en stressad hud.

Effekten syns omgående men resultatet blir optimalt efter 1-2 dagar då produkterna har fått verka ordentligt. En behandling för alla hudtyper och som du kan göra några dagar innan en större fest eller om du ska gifta dig till exempel.

Övrig information och priser

1495kr/behandling

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

  • boka direkt
Life Long Clinic