Kirosteopati / Osteopat i Göteborg


Kirosteopati kan beskrivas som en tillämpad kombination av Kiropraktik och Osteopat Göteborg, där både manuell och högteknologisk utrustning används för att uppnå bästa resultat.

 

Osteopat Göteborg

Den Kirosteopatiska behandlingen strävar efter att få kroppen att fungera så optimalt som möjligt och därigenom förbättra kroppens självläkande förmåga. Kirosteopati och osteopati är en behandlingsform som bland annat går ut på att minska de stressreaktioner en kropp utsätts för när den inte mår bra.

Kirosteopaten arbetar huvudsakligen med det muskuloskeletala systemet, vilket huvudsakligen innebär ryggraden, alla leder och ligament samt muskler.
För att korrigera störningar i leders rörlighet används olika manuella metoder såsom manipulation, mobilisering samt töjning och andra muskeltekniker samt olika apparaturer så som 3D laserrobot,magnetterapi, Shockwave therapy, etc.
Hur exakt behandlingen utförs och vilken sort apparatur som skall tillämpas är individuellt och avgörs först efter analys, det vill säga behandlingen är alltid individuellt anpassad efter varje persons behov.
Kirosteopati är ett verksamhetsområde som även används för förebyggande och behandling av funktionella obalanser i rörelseapparaten så som rådgivning om träning, arbetsställningar och allmänna hälsofrågor.
Kirosteopat (osteopat) teori utgår från att obalanser i en leds rörlighet påverkar nervsystemet och ger upphov till olika besvär och smärttillstånd.

Kirosteopatins helhetstänkande och behandling ger patienten effektiv smärtlindring och bättre rörlighet, samtidigt som målet är att förhindra att besvären återkommer.

Besvär som kan behandlas av en kirosteopat och osteopat:

  • Idrottskador
  • Arbetsskador
  • Smärta
  • Spänningar
  • Nackspärr
  • Ryggskott
  • Tennisarmbåge
  • Whiplashskada, etc.

Antalet behandlingar som ordineras beror på vilka besvär man har och hur länge man har haft dem.

Osteopat Göteborg

Övrig information och priser

1500kr/tim*

*En medicinsk timme motsvarar 45 minuter

Vid behandling ingår en analys och behandling med olika apparaturer som är skräddarsydda enligt just ditt behov.

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

  • boka direkt
Life Long Clinic