Frekvensmedicinskt Lymfdränage


Under ett dygn filtrerar kapillärerna i hela kroppen (minus njurarna) omkring 4 liter mer vätska än vad som absorberas. Lymfsystemet tar hand om detta vätskeöverskott (lymfan) och transporterar det tillbaka till cirkulationssystemet. Detta kallas lymfdränage.

Blodet cirkulerar i kroppen tack vare hjärtats kontraktionsförmåga som pumpar ut blodet i kroppen. Lymfsystemet har inget hjärta som pumpar, cirkulation av lymfan uppstår vid kontraktion av skelettmuskulaturen och på så vis kan lymfdränering uppstå.

Frekvensmedicinskt lymfdränage är en form av mekanisk djup bindvävsmassage som sätter igång lymfcirkulationen och även ökar blodcirkulationen i kroppen vilket medför att toxiner, slaggprodukter och överflödig vätska lättare kan föras ut ur kroppen. Detta medför att svullnader i kroppen, ödem, minskar och kroppen får ny energi.

Cirkulationen ökar och på så vis öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfettet vilket gör att slaggprodukter snabbt dräneras ut och försvinner. Detta i sin tur leder även till ett förbättrat immunförsvar.

Vi är enastående med att ha utrustat våra maskiner med speciellt kretskort som via frekvenser neutraliseraronda positivt laddade fria radikaler, därav namnet frekvensmedicinskt lymfdränage.

Onda positivt laddade fria radikaler är den bakomliggande faktorn till oxidation i kroppen som även har en föråldrande effekt. De onda positivt laddade fria radikaler kan vara källan till dolda inflammationer som i sin tur är orsaken till en mängd sjukdomstillstånd.

Övrig information och priser

1200kr/gång

Kroppsdräkt: 300kr

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

  • boka direkt
Life Long Clinic