Skinrejuvenating Photospray

Med ellipse: I2PL & Photospray


Ellipse I2Pl använder ett säkert, intensivt och effektivt ljus i kombination med en patenterad Photospray som minskar rynkor och förbättrar hud strukturen. 


Ellipsebehandling med photospray för reducering av rynkor är en tvåstegs procedur:
I första steget förbereds den rengjorda huden med att sprayas med Intense by Ellipse Photospray var femte minut i en timme. Denna spray gör huden mer mottaglig för ljuset och reducerar rynkor genom att stimulera kollagenet.

2. Efter första stegets förberedelser appliceras en genomskinlig vattenbaserad kontaktgel (liknande den gel som används vid ultraljudsundersökningar) i ansiktet. Ellipsebehandlaren leder det synbara ljuset från blixtlampan över behandlingsområdet i ansiktet tre gånger. Hudens celler omvandlar den aktiva ingrediensen i Photospray till ett pigment kallat protoporphyrinix, som sätter i gång produktionen av mer collagen (tester har visat upp till 500% ökad egen produktion av collagen), vilket leder till reducering av rynkor.Efterbehandling: 

Eftersom huden blir känslig för ljus i några timmar efter behandlingen är det viktigt att skydda sig från solen med solskydd (minst SPF30). Solskyddet skyddar även huden från solskador som orsakar att fler rynkor och pigmenteringar tillkommer i framtiden. Därför rekommenderar vi att alltid använda solskydd dagligen.

Kliniska studier bekräftar att en kur om tre behandlingar med intervaller på tre veckor ger ett optimalt resultat. Rynkreduktionen sker gradvis från en till tolv månader efter behandlingen då kollagenproduktionen är en långsam process. Kliniska tester av ledande läkare runt om i världen visar att metoden är säker och effektiv. Resultaten av dessa tester har publicerats i medicinska tidskrifter.

Övrig information och priser

Hela ansiktet:
5.000kr/behandling

Kur:
12.000kr/3 behandlingar

Ögonparti:
2.900kr/behandling

Boka denna behandling

Ange namn och kontaktuppgifter nedan så återkommer vi till dig med förslag på lediga tider.

  • boka direkt
Life Long Clinic