Vi erbjuder alla nya kunder som vill påbörja behandling av permanent hårborttagning 3 behandlingar till priset av 2. Även våra kunder får ta del av detta erbjudande vid behandling av nytt område.

Permanent hårborttagning är ett effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt. Slipp rakning, illaluktande hårborttagningscremer och röda irriterade prickar på kroppen efter rakning, genom att behandla områden med oönskad hårväxt så som armhålor, bikinilinje och benen.

Vi jobbar med högteknologiska Ellipse I2PL, en effektiv metod och andra generationens I2PL. Behandlingen är snabb och smidig vilket innebär att du kan fortsätta din dag som vanligt. Till alla som är intresserade av att påbörja en permanent hårborttagnings behandling eller har funderingar så erbjuder vi en kostnadsfri konsultation så du ska känna dig tryggare, få svar på dina frågor och för att vi ska kunna titta närmare på din hårväxt och lägga upp en behandlingsplan.

För att uppnå permanent resultat krävs att man behandlar området ett par gånger eftersom håret växer i olika tillväxtfaser. Antalet gånger varierar, kliniska studier har bekräftat att minst 3-6 behandlingar är nödvändiga och att intervallerna mellan behandlingarna vanligen ligger mellan 1-3 månader beroende på vilket område som behandlas. Läs mer om vilka områden som går att behandla här.  Erbjudandet gäller fram till 30/6-2015.

permanentharborttagning

Life Long Clinic